KunstGras rondom bedrijven Apeldoorn

Kunstgras toepassen rondom bedrijf of winkel

Als ondernemer bent u trots op uw bedrijf, op het gebouw, op de uitstraling.
Een belangrijk onderdeel van die uitstraling vormt de directe omgeving van het gebouw. Hoewel bedrijfsgebouwen meestal zo neergezet zijn dat het beschikbare grondoppervlak maximaal benut wordt (dus: te bebouwd wordt) vormen ook de randen langs het gebouw, het parkeerterrein en vooral de entree een belangrijk deel van uw visitekaartje.Iedere ondernemer weet dat een goed onderhouden en moderne tuin rondom een bedrijfsgebouw het visite kaartje is van een bedrijf.  Het zegt iets over de visie en ondernemerschap van een firma !  

Kunstgras is erg goed en efficient toepasbaar in een bedrijfstuin of nette aankleding van parkeervakken. 
De voordelen van het toepassen van kunstgras zijn erg groot.
Een erg belangrijk voordeel van kunstgras is weinig onderhoud en de daarbij behorende lage onderhouds(kosten). 

Wij als Kunstgras Bureau Bouwmeester helpen u graag met het ontwerp en realisatie van uw bedrijfstuin of inrichting van het terrein rondom uw bedrijf.  Het infra werk, en benodigde terreintoegang / afscheiding nemen wij mee in het ontwerp.

Kunstgras in combinatie met een regenwaterinfiltratie systeem of een WKO systeem (koude- en warmteopslag) is denkbaar.

Wij maken naar aanleiding van een 1e startoverleg een basis ontwerp en bijbehorende kostenopgave. 
Deze is aan te passen naar wens.  Wij maken van uw probleem, ons probleem.  Onze bedrijfsvisie sluit hierbij aan. 

Visie van Kunstgras Bureau Bouwmeester is: leveren en installeren van de beste kwaliteit "natuurlijk uitziend" kunstgras tegen een eerlijke prijs. Vanwege onze ruime ervaring in leveren en installeren van kunstgras, garanderen wij optimale service en kwaliteit. Wij zijn een klein bedrijf en kunnen daarom efficient en goedkoop werken. We proberen het werk "samen met de klant" zo kosten efficient mogelijk uit te voeren.

Het kopen van kunstgras doe je niet zomaar. Als u als firma jarenlang wilt genieten van uw kunstgras, dan is het belangrijk dat u geen overhaaste beslissing neemt en u goed laat adviseren. Bij Kunstgras Bureau Bouwmeester uit Apeldoorn bent u aan het juiste adres. Door de inzet van kwalitatief goede producten, jarenlange kennis en ervaring, verzekert u zich van het maken van een juiste keuze. U bespaart als bedrijf (dure) onderhoud kosten voor het tuinonderhoud. Wij verzogen voor U het hele proces. (ontwerp tot realisatie)  Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Mede hierdoor kunnen we u van een passend advies voorzien. Wij geven niet alleen advies over de diverse soorten kunstgras wat past bij uw gebruiks doelen maar ook tips over kunstgras ondergrond en oplossen van hoogte verschillen, en tips voor voorkomen wateroverlast. Een gratis grondonderzoek is onderdeel van ons advies.

Ik kom graag langs om eens van gedachten te wisselen, vooral het samen bouwen aan uw bedrijfstuin is voor ons belangrijk. 
 
Komt en bezoek onze kunstgras voorbeeld tuin aan de Houttuinen Oost 42 te Apeldoorn.
Dit kan alleen op afspraak.  We helpen u graag verder. 


 
     Kunstgras voortuin bedrijf Apeldoorn