KunstGras voor sport & spel

Multifunctioneel  Sportveld

Kunstgras Bureau Bouwmeester is specialist is aanleg van multifunctionele sportvelden.                    

Het betreft kunstgras sportvelden in/bij:
  • Openbare ruimte;
  • (Basis) scholen;
  • Kinderopvang of BSO:
  • Sportveldje bij particulieren (in de tuin);
  • Sportveldje bij een sportvereniging.
Kunstgras van Kunstgras Bureau Bouwmeester is erg zeer geschikt voor een multifunctioneel trapveldje Wij hebben zeer duurzame, bewezen zand ingestrooide kunstgrasvelden tot er met non infill kunstgrasvelden. Type kunstgras in afhankelijk van het gebruik.

Een kunstgrasveld kan uitgevoerd worden in diverse verschillende soorten en maten, afhankelijk van beschikbare ruimte en wens en behoeften van de gebruikers en klant. Alle afmetingen zijn mogelijk. (klein of groot)

Onderdeel van realisatie is een gratis technische bouw of aanleg tekening (in kleur). Hierdoor kunnen wij uw wensen en behoefte vooraf bepalen en vastleggen. We passen de tekening net zo lang aan totdat het voldoet aan uw wensen. Het hekwerk, doelen, verlichting, en overige technische inrichting kan onderdeel zijn van het werk. Wij werken samen met enkele hekwerkleveranciers en sportattributen fabrikanten.

Ook kunnen wij al het papier werk afhandelen, denk hierbij aan (bouw) vergunning aanvraag bij de gemeente. (WABO) Sportenvelden met hoog hekwerk of verlichting is in principe vergunning plichtig. Zo voorkomt u ongewenste verrassingen. Wij doorlopen dit proces van A t/m Z.

Het sportveld kan worden uitgevoerd met verschillende soorten belijning, waardoor het veld multifunctioneel is. Of het nou aan de rand van een wijk is of midden in de bebouwing van een grote stad, of op een schoolplein een trapveldje uitgevoerd in kunstgras zal zijn waarde bewijzen.

We bieden hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.  
We zijn altijd bij de tijd en kunnen perfect inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen.

KunstGras Bureau Bouwmeester,  een lokale kunstgras (Multi) sportvelden specialist uit Gelderland.

Vraag om een (vrijblijvende) offerte.